Rucolasalade met runderreepjes
Bereidingstijd: 0 - 10 min
Personen: 4
Ingrediënten:
·
2 el olijfolie
·
150 g
rundvleesreepjes
·
250 g aardbeien
in kwarten
·
8 beschuiten
·
1 zak rucola
·
100 ml
saladedressing balsamico
Bereiding:
1.
Verhit in een
koekenpan de olie.
2.
Bestrooi de
vleesreepjes met zout en peper en bak ze 2 min. op hoog vuur.
3.
Bak de aardbeien
1 min. mee. Leg intussen de beschuiten op vier borden.
4.
Haal de pan van
het vuur en voeg de dressing toe.
5.
Meng er de rucola
door.
6.
Verdeel de salade
over de beschuiten.
7.
Lekker om te
serveren met een kom kant-en-klare tomatensoep.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten