Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4
Ingredienten
•
300 gram jong belegen goudse kaas
• 150
gram gerookte ossetong
• 1
komkommer
• 2
tomaten
• 2
eetlepels geknipte bieslook
• 1
bekertje creme frache
• 2
eetlepels citroensap
• 1
theelepel mosterd
• peper,zout
Bereiding
1. Snijd
de korstjes van de kaas en snijd het in kleine blokjes.
2. Snijd
de ossentong in stukjes.
3. Schil
de komkommer en snijd deze in de lengte in vieren.
4. Verwijder
de zaadlijst en snijd deze in kleine stukjes.
5. Ontvel
de tomaten door enkele min. in kokend water te leggen.
6. Laat
ze schrikken onder koud water en trek de velletjes eraf.
7. Snijd
de tomaten doormidden en laat het vocht weglopen.
8. Verwijder
de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
9. Meng
door de crème fraise de bieslook, peper, zout, citroensap en de mosterd door
elkaar.
10. Meng
dit met de salade en zet ze koud tot het moment dat je het serveert.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten