Bereidingstijd: 10 - 20 min
Personen: 4
Ingrediënten:
·
1 krop eikenbladsla
·
50 g pijnboompitten
·
2 frisse handappels
·
200 g gerookte kip in plakjes
·
25 g gebakken uitjes
·
75 ml Crema die balsamico
Bereiding:
1.
Maak de sla schoon en was de
bladeren in ijskoud water.
2.
Droog de sla goed (eventueel met
een slacentrifuge).
3.
Rooster in een droge koekenpan de
pijnboompitten goudbruin.
4.
Snijd de appels in plakjes van
gelijke grootte als de plakjes kip.
5.
Verdeel de sla over vier borden.
6.
Leg om en om en dakpansgewijs de
kip en de appel op de sla.
7.
Strooi er de uitjes en de
pijnboompitten over.
8.
Maak de salade af met een beetje
dressing en peper naar smaak.
9.
Lekker met geroosterd
rozijnenbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten