Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 3
Ingrediënten
·
kipfilet gesneden
·
meloen
·
aardbei
·
pijnboompitten
·
rucola slamelange
·
tagliatelle
·
komkommer
·
boter
dressing:
·
olie
·
azijn
·
limonadesiroop
aardbei
·
peper en zout
Benodigdheden
·
Grote bak
·
koekenpan
·
gewone pan
Bereiding:
1.
Zet een pan met
water op, ondertussen maakt u de aardbeien en meloen schoon.
2.
Kipfilet in
blokjes snijden en marineer met peper en zout en klein beetje olie.
3.
Komkommer snijden
in kleine blokjes.
4.
Als het water
kookt tagliatelle in het water stoppen.
5.
koekenpan op het
vuur zetten wachten tot de boter is gesmolten.
6.
Bak de kip in de
koekenpan gaar.
7.
Meng ondertussen
de dressing.
8.
Leg de sla op een
groot bord.
9.
Daar over heen
doe je de dressing, daarna doe je de meloen en aardbeien erbij en
pijnboompitten.
10.
De kip en
tagliatelle verdelen over de borden
11.
De kip erbij
doen, evenveel verdelen.
12.
En dan doe je in
3 mooie hoopjes de tagliatelle er op.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten